Leikkiä missä tahansa

Kosketa, koe, kuule, ihmettele, siirrä ja ole vuorovaikutuksessa sellaisten leikkipaneelien avulla, joita voit yhdistää haluamallasi tavalla.

Mikään tila ei ole liian pieni kannustamaan leikkiin. KOMPANin yksittäiset leikkipaneelit mahtuvat mihin tahansa ja ovat myös loistava lisä viimeistelemään täydellisen leikkipaikan.

Instrumentit, vivut, rullat ja ikkunat ovat vain joitain työkaluja, joita käytetään herättämään lasten uteliaisuus ja pitämään heidän mielenkiintoaan yllä. Jokaiseen leikkitoimintoon on suunniteltu huolellisesti reagoivia ja kosketeltavia yksityiskohtia, jotka stimuloivat ja kehittävät lapsia luovasti, kognitiivisesti, sosiaalisesti ja fyysisesti.

Leikkipaneelit ovat saatavana vakiona yhdellä, kahdella, kolmella tai neljällä osiolla, mutta loput ominaisuudet ovat sinun päätettävissäsi. KOMPANin konfiguraattorin avulla voit valita materiaalin, värit, muodot ja leikkitoiminnot paneeleille ja tolpille.

Katso vaihtoehdot alla olevalta videolta.

TwoSidedPlay.jpg

Leikkiä molemmilta puolilta

Kaikissa paneeleissa on toimintoja molemmilla puolilla, jotta niihin mahtuu useampia lapsia leikkimään ja olemaan vuorovaikutuksessa keskenään.

AgeAppropriatePlayPanels.jpg

Ikätasolle sopivaa leikkiä

Eri paneelit on tarkoitettu eri ikäryhmille. Esimerkiksi Ristinolla-paneeli vetoaa vanhempiin lapsiin, joiden strateginen ajattelu kehittyy, kun he leikkivät sääntöleikkejä.

MadeToLast.jpg

Tehty kestämään ulkotiloissa

Kaikki paneelit valmistetaan erittäin kestävistä materiaaleista. Tolpat on saatavana sekä teräksestä että Robiniapuusta.